top of page
Luisteren naar je lichaam

Bij massagetherapie gaat het om bewust voelen en luisteren naar je lichaam. Via de massage nodig ik je uit om met je aandacht naar je lichaam te gaan en ruimte te geven aan wat je voelt. Klachten zijn vaak signalen van je lichaam en kunnen een uitdrukking zijn van wat er binnenin je leeft aan gevoelens, gedachten en patronen.

​We zijn snel geneigd om pijnklachten, gevoelens en emoties weg te willen hebben, maar dat zorgt juist voor meer verkramping in je lichaam. Een massage, de aanraking, helpt je om hier op een andere manier contact mee te maken. 

Door het bewust toelaten van gevoelens, met alle ongemakken daarbij, kan het zijn dat een gespannen gebied zich ontspant of dat er iets loskomt wat vast zat. Energie kan weer gaan stromen en meer stroming stimuleert het zelfgenezendvermogen van het lichaam.

Bewust met je aandacht in je lichaam zijn, kan zo het begin zijn van een helingsproces. 

 

Werkwijze

Afhankelijk van je wensen of klachten kijken we welke manier van werken het beste bij je past. Soms ligt de nadruk van een behandeling meer op bewustwording, soms meer op heling door te ontspannen. Massages die ik daarbij intuïtief toepas zijn:

  • klassieke massage

  • haptische massage

  • holistic pulsing

  • bindweefselmassage

  • polariteitsmassage

Voor wie?

​Massagetherapie is voor iedereen, voor jong en oud. Voor als je ongemakken in je lijf of hoofd ervaart. Maar ook preventief, om je gezond te blijven voelen.

Deze vorm van therapie gaat heel goed samen met de meeste gangbare medische behandelingen.

Afspraak maken

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op. Voor het maken van een afspraak of voor overleg kun je me bellen of e-mailen. 

bottom of page